Passe au contenu principal

HR stage

Amersfoort, Utrecht - Explore le lieu People & Ressources Humaines Intern

Description de posteHuman Resource meewerkstage

Ben jij op zoek naar een uitdagende en dynamische meewerktstage op het gebied van Human Resources waar geen dag hetzelfde is? Werk jij graag samen in een team? Vind jij het leuk om allerlei vragen te beantwoorden van medewerkers en team managers en schakel je makkelijk tussen verschillende werkzaamheden? Lees dan vooral verder!


Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:

-Je zit in je 2e of 3e jaar van een relevante HBO- opleiding (bij voorkeur in de richting van HRM);

-Je werkt graag in een dynamisch en drukke omgeving waar geen dag hetzelfde is;
-Je bent een enthousiast persoon, initiatiefrijk en analytisch ingesteld;
-Je bent leergierig en in staat theorie te koppelen aan de praktijk.


WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Als HR stagiair(e) kan je ervaren hoe het is om bij een bedrijf als IKEA te werken. Je bent werkzaam op de afdeling People & Culture van IKEA Amersfoort. Samen met de HR manager en de overige 3 HR collega’s ondersteun je de collega’s van Amersfoort in de HR-gerelateerde taken.

Hoe je dag er uit zou kunnen zien: je start je werkdag met het beantwoorden van verschillende vragen van je collega’s via de HR mailbox. Na de koffiepauze staat een HR overleg gepland. Hierin worden de vacatures, het verzuim en andere bijzonderheden besproken van de verschillende afdelingen. Aan het einde van de ochtend staan diverse sollicitatiegesprekken gepland waaraan jij deelneemt. Na de lunch met jouw collega’s, vraagt de HR manager jou of jij wilt meedenken over een HR vraagstuk m.b.t. ontwikkeling van medewerkers of mee te helpen bij de voorbereidingen voor het volgende inspiratie event voor onze collega’s. De rest van de middag besteed je aan de werving en selectie van vakantiekrachten (een belangrijk project waar jij je veel mee bezig zult gaan houden).

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:

-Ruimte voor eigen initiatieven en goede ideeën;
-Een bruto stagevergoeding per maand;
-Goede ondersteuning en support zodat je veel kunt leren;
-Flexibiliteit om ook af en toe vanuit huis te kunnen werken
-Een onvergetelijke tijd!Om te ontdekken wat de collega’s van IKEA drijft; klik op de link UPPDRAG bovenaan de pagina (naast het IKEA logo).


Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief (je motivatiebrief voeg je toe in het uploadveld onder “Deel wat meer” op de sollicitatiepagina) in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen:

-Wat zoek je in een stage en wat is je motivatie voor IKEA?
-Wat verwacht je van IKEA? Wat zou je willen leren?
-Wat zijn de eisen vanuit school?

Wij kijken uit naar je sollicitatie!