Passe au contenu principal

Magazijnmedewerker ochtenden

Amersfoort, Utrecht - Explore le lieu Logistique & Chaine d’Approvisionnement Temps partiel

Description de posteMedewerker Logistiek: vroege ochtenden (12 of 15 uur per week)

WIE JE BENT
IKEA Amersfoort is op zoek naar vroege vogels die 12 of 15 uur per week willen werken in ons logistieke team. Je gaat werken tussen 6 (soms starten we om 5 uur) en 10 uur 's ochtends. Je zorgt ervoor dat alle producten worden aangevuld en dat de winkel klaar is om onze klanten te ontvangen wanneer deze open gaat om 10 uur.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
- Je bent in ieder geval flexibel inzetbaar in de vroege ochtenden tussen 6-10 uur. Vooral donderdagen, vrijdagen en zaterdagen zijn belangrijke ochtenden voor ons.
- Je bent enthousiast, zelfstandig en kan makkelijk schakelen tussen werkzaamheden;
- Je bent ouder dan 18 jaar en beschikt over eigen vervoer i.v.m. werktijden;
-Je bent je bewust van het werk fysiek vrij zwaar kan zijn, je beweegt veel, je vult deze op de juiste plek op de afdeling. Verder loop je veel, met de pompwagen breng je pallets naar de juiste plek en haal je weer nieuwe pallet op om ergens anders te vullen.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN
Als Medewerker vulploeg zorg je ervoor dat de winkel gevuld is.

Hoe je dag er uit kan zien: je start vandaag om 06:00 uur. Bij aanvang krijg je instructies mee voor deze werkdag. Als eerste ga je aan de slag met de lijst van artikelen die voor die dag geteld moeten worden. Je werkt daarbij nauwkeurig en secuur. Daarna ga je naar je afdeling om aan de slag te gaan met het vullen van de artikelen in de schappen. Je werkt volgens de regels en de apparatuur die je ter beschikking hebt. Zoals de scanner, die op een telefoon lijkt en de elektrische pompwagen. Je weet dat je daar voorzichtig en veilig mee om moet gaan en die verantwoordelijkheid pak je gewoon. Een collega die al klaar is met zijn eigen afdeling komt je helpen, zodat alle afdelingen gevuld zijn voordat de winkel om 10:00 uur open gaat. Als het werk om 10 uur gedaan is, ga je weer naar huis. In het zelfbedieningsmagazijn kom je een klant tegen, die even wat wilt vragen. Je helpt deze klant zo goed mogelijk, omdat we bij IKEA de klant voorop stellen in alles wat we doen.

ONS TEAM BINNEN IKEA
Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

IKEA Amersfoort is inmiddels uitgegroeid tot een vestiging met 400 enthousiaste collega’s die er elke dag met elkaar voor zorgen dat onze klanten keer op keer kunnen vertrouwen op IKEA.

WAT VERDER BELANGRIJK IS
Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
- Een aantrekkelijk salaris. Als je 21 jaar of ouder bent, verdien je €11.31. (Bruto per uur). Ook verdien je extra toeslagen op sommige momenten (voor 7 uur 's ochtends verdien je bijvoorbeeld €16.96).
- 8% vakantiegeld in mei en een vaste 13e maand in december
- 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland
- Een leuke, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid
- Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt!

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Solliciteer dan direct en beantwoord zo nauwkeurig mogelijk de vragen, die je in de volgende stap krijgt.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!