Passe au contenu principal
0 Postes sauvegardés

Aucun poste n'a été sauvegardé

Nouvelle recherche

Recherche un poste

Medewerker Keukens (12 uur)

Amersfoort, Utrecht Vente Temps partiel
Part Time

Description de poste

WIE JE BENT

De juiste keuken verkopen is een heel proces: adviseren, ontwerpen en plannen. Lijkt het je gaaf om droomkeukens voor klanten te realiseren? Dan is dit je baan!
Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
- Je volgt een opleiding op HBO/WO-niveau (of hebt deze gevolgd)
- Je bent klantgericht: je hebt een open en vriendelijke uitstraling en je voelt goed aan hoe een klant benaderd wil worden;
- Je bent technisch ingesteld (je hebt affiniteit met het lezen en maken van keukentekeningen) en in staat dit te vertalen naar de wensen van de klant;
- Je bent flexibel inzetbaar, ook op avonden, weekenddagen en feestdagen.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

In deze bijbaan zorg je er samen met je collega’s voor dat je afdeling netjes en commercieel is en help je klanten om hun wensen op het gebied van wooninrichting waar te maken.

Je dag zou er zo uit kunnen zien: je start met het controleren van de voorraden; zijn alle vakken vol en kunnen de klanten de artikelen kopen? Daarna haal je de retouren op, die klanten hebben teruggebracht en leg je deze terug in de winkel. Ondertussen geef je advies aan klanten over hun woonwensen. Na de pauze controleer je de beprijzing en ga verder met het helpen van klanten.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
- Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt.
- Een goed uurloon wat flink op kan lopen door de toeslagen je ontvangt op avonden en weekenden. Daarnaast ontvang ook nog leuke extra's zoals een vaste dertiende maand en eventueel een bonus.
- Een rooster via de app vier weken van te voren en de leukste collega’s.

Om te ontdekken wat de collega’s van IKEA drijft; klik op de link UPPDRAG bovenaan de pagina (naast het IKEA logo).

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief (je motivatiebrief voeg je toe in het uploadveld onder “Deel wat meer” op de sollicitatiepagina) in ieder geval antwoord op de volgende 2 vragen:
- Ben je flexibel inplanbaar op de avonden en de weekenden?
- Wat spreekt jou aan in deze vacature bij Sales?

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatie procedure.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!