Passe au contenu principal
0 Postes sauvegardés

Aucun poste n'a été sauvegardé

Nouvelle recherche

Recherche un poste

Medewerker Logistiek (12 - 24 uur per week)

Amersfoort, Utrecht Logistique & Chaine d’Approvisionnement Temps partiel
Part Time

Description de poste

WIE JE BENT

De afdeling Logistiek binnen IKEA is verantwoordelijk voor een zo optimaal mogelijk aankoopproces van de klant. De klant van tegenwoordig kan bij IKEA op verschillende manieren zijn aankopen doen. Als medewerker Logistiek met focus op picking zorg je naast het aanvullen van de winkel ook voor het verzamelen van de producten die een klant heeft besteld. Uiteraard zorg je ervoor dat dit allemaal zo efficiënt mogelijk gebeurt, met elke stap die je zet, zet je de wensen van de klant voorop.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
• Je bent beschikbaar voor verschillende diensten, zoals bijvoorbeeld van 9-13 uur of van 15-21 uur
• Je rooster krijg je 4 weken van tevoren via de app, dus je weet precies waar je aan toe bent.
• Je kan zelfstandig werken, houdt een goed overzicht over de verschillende taken, kan makkelijk schakelen tussen werkzaamheden en bent stressbestendig
• Je hebt ervaring met fysiek zwaar werk, bent ouder dan 18 jaar en beschikt over eigen vervoer i.v.m. werktijden
• Je bent punctueel en houdt ervan jezelf uit te dagen tot steeds betere prestaties
• Vindt het belangrijk om de dingen goed en secuur uit te voeren

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Je zorgt ervoor dat de producten op de juiste plekken liggen en dat de schappen netjes en veilig bevoorraad zijn. Na 10 uur zijn de logistieke werkzaamheden gericht op het pickingproces; het is dan jouw taak om de bestelling voor de klant in onze winkel te verzamelen. Je weet dat hier een bepaalde tijd voor staat en het is een sport voor je om dit te halen. Een collega vraagt of je hem even kan helpen met het pakken van een zware kast, dat doe je gelijk. Je weet dat de baan fysiek zwaar kan zijn en een volgende keer heb je zijn hulp misschien wel nodig. Tijdens de pauze van je collega die de verzamelde pickings controleert en deze klaar zet voor transport, neem je zijn werkzaamheden over. Dit is namelijk ook een onderdeel van jouw baan. Je kijkt de order nauwkeurig na en ziet dat er iets mist. Gelijk zorg je ervoor dat het artikel alsnog gebracht wordt, de transporteur wil je niet laten wachten. De producten moeten nu eenmaal op tijd bij de klant zijn. Je werkt snel en efficiënt maar altijd veilig, samen met je collega’s. Na verloop van tijd voel je je erg op je plek bij de Logistieke afdeling van IKE en heb je je zo goed ontwikkelt, dat je de kans krijgt om een hef- en/of reachtruckcertificaat te behalen, waardoor je nog meer logistieke werkzaamheden kan uitoefenen.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
• Wij zijn trots op onze informele werksfeer waarin jouw mening telt.
• Naast een goed uurloon ontvang je toeslagen op vroege ochtenden, avonden en zondagen.
• Andere leuke extra's zijn er ook, zoals personeelsfeesten, een dertiende maand en personeelskorting (na je proeftijd)
• Een leuk team met fijne collega’s!

Om te ontdekken wat de collega’s van IKEA drijft; klik op de link UPPDRAG bovenaan de pagina (naast het IKEA logo).

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief (je motivatiebrief voeg je toe in het uploadveld onder “Deel wat meer” op de sollicitatiepagina) in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen:
• Leg uit waarom een baan van 12 uur per week bij je past?
• Wat spreekt je aan in deze vacature en kan je dit toelichten?
• Kun je een voorbeeld noemen waaruit blijkt dat je goed kunt samenwerken?

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatie procedure.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!