Passe au contenu principal
0 Postes sauvegardés

Aucun poste n'a été sauvegardé

Nouvelle recherche

Recherche un poste

Teammanager Logistiek

Amersfoort, Utrecht Logistique & Chaine d’Approvisionnement Temps plein
Full Time

Description de poste

WIE JE BENT

Ligt jouw passie in het ontwikkelen van mensen, én het aansturen en doorzien van processen? Voor ons logistieke team zijn wij op zoek naar een teammanager die wil bijdragen aan het verwezenlijken van onze logistieke- en store doelen, nu en in de toekomst. Tevens zorg jij ervoor dat jouw team staat als een huis. Samen met dit team zorg je voor een geweldige klantervaring bij onze bezoekers.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
- Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond en leidinggevende ervaring (bij voorkeur in retail of logistiek);
- Je bent een inspirerende coach/people manager voor je team; je behaalt je resultaten door en met je medewerkers en helpt ze bij hun ontwikkeling;
- Je bent proactief en hebt lef, ondernemerschap en durft out of the box te denken;
- Je bent sterk in het houden van structuur, overzicht en de opvolging van uitgezette acties;
- Je bent flexibel beschikbaar: het logistieke proces start om 6.00 uur ’s ochtends en gaat door tot 00.00 uur ’s avonds; ook in de weekenden en op feestdagen;
- Je bent fulltime beschikbaar.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Inspiratie en ideeën opdoen voor je huis en je aankopen meteen meenemen of thuis laten bezorgen: daar hoort een efficiënt georganiseerde goederenstroom tegen zo laag mogelijke kosten bij. Als teammanager ben jij, samen met de andere teammanagers en logistiek manager, de spil in dit logistieke proces waarbij je leidinggeeft aan een afdeling van ongeveer 80 medewerkers en direct aan ongeveer 20 collega’s. In de rol van teammanager kan jij jouw eigen ondernemerschap kwijt en draag je zorg voor een goede winkelervaring van onze bezoekers.

Hoe je dag er uit kan zien: je start vandaag om 6.00 uur met een dagstart. Welke producten moeten waar gevuld worden? Hoe ziet de rolverdeling eruit? Jij zorgt ervoor dat het logistieke proces, vanaf het binnen komen van de producten tot aan de schappen, volledig is uitgestippeld voor die dag. Later die ochtend zit je samen met andere leidinggevenden vanuit de winkel om te kijken hoe we het verkoopproces nog efficiënter en commerciëler kunnen insteken. Jij kan hierin belangrijke informatie verschaffen vanuit het logistieke oogpunt. Ook bespreek je een door jouw bedacht verbetervoorstel met je manager. Daarna maak je je collega’s ook enthousiast en start je op de werkvloer met je actieplan.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
- Een goed salaris aangevuld met o.a. een dertiende maand, onregelmatigheidstoeslag in de avonden en weekenden en personeelskorting;
- Een inspirerende werkomgeving in een internationale context. Een open, informele sfeer waar ruimte is voor eigen initiatief en input;
- Volop ruimte om jezelf te ontwikkelen; als jij groeit doet IKEA dat ook.

Om te ontdekken wat de collega’s van IKEA drijft; klik op de link UPPDRAG bovenaan de pagina (naast het IKEA logo).

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief (je motivatiebrief voeg je toe in het uploadveld onder “Deel wat meer” op de sollicitatiepagina) in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen:
- Kun je een voorbeeld geven van hoe je met een team resultaten hebt behaald?
- Met welke IKEA-waarde identificeer je je het meest?
- Hoe verwacht jij een bijdrage te leveren aan het logistieke proces?

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!