Passe au contenu principal

Åpen søknad til IKEA logistikk/lager (Talentbase)

Billingstad, Viken - Explore le lieu Logistique & Chaine d’Approvisionnement Temps partiel

Description de posteNår du jobber på IKEA er din viktigste oppgave å sørge for at hver enkelt kunde får akkurat det de ønsker seg ut av sitt besøk hos oss, uansett hvor på varehuset du jobber. Logistikkavdelingen spiller en viktig rolle for å sikre jevn vareflyt og gjøre produktene tilgjengelige for kundene våre. 

På Logistikk starter dagen grytidlig og det jobbes med å gjøre varehuset klart til åpning. Vareleveranser skal på rett lagerplass, eller ut i varehuset, kundeordre skal plukkes til utlevering. Mange på Logistikk kjører truck når de fyller opp lageret og hyllene. Arbeidet innebærer tunge løft og kan oppleves fysisk krevende.SAMMEN SOM ET TEAM

Vi ser morgenfugler, som trives med fysisk krevende arbeid. For å kunne kjøre truck må en ha truckførerbevis og erfaring med truckkjøring. På IKEA er vi mange og vi er forskjellige, vi jobber sammen og har det gøy underveis. På logistikk har vi et stort mangfold, og for en bedre kjønnsbalanse ønsker vi oss flere damer på laget.ANNEN INFORMASJON OG KONTAKT OSS

Dette er ikke en vanlig stillingsutlysning for en ledig jobb. Hvis du velger å "søke", betyr det at du legges inn i det vi på IKEA kaller en talentbase. Det betyr at du ligger i en base med andre kandidater som kunne tenke seg å jobbe hos oss.

Skriv et søknadsbrev som forteller hvorfor du har lyst på og passer til en jobb på logistikk og legg også ved CV'en din (skriv på norsk, fordi vi kommuniserer med kundene våre på norsk). Rekutteringsteamet til IKEA vil så vurdere deg og kontakter deg når det er en ledig stilling vi tror du passer til.

Har du spørsmål til dette, ta kontakt med oss på ikea.recruitment.no@ikea.com