Passe au contenu principal

Health and Wellbeing Leader

Billingstad, Viken - Explore le lieu People & Ressources Humaines Temps plein

Description de posteI over 75 år har IKEA gitt folk over hele verden råd og mulighet til å skape vakre og funksjonelle hjem. Suksessoppskriften vår er menneskene bak møblene. Hver dag våger vi å tenke annerledes, og jobber sammen for å finne nye måter å gjøre ting bedre på. Når du jobber i IKEA kan du være akkurat som du er. Det viktigste for oss er at du deler verdiene våre og inspireres av visjonen vår om å skape en bedre hverdag for de mange menneskene.

ER DU FLINK MED FOLK?
Uten tilgjengelige og kunnskapsrike medarbeidere er vi ingenting. For at kundene skal få best mulig hjelp jobber HR med å tiltrekke, utvikle og ta vare på menneskene bak møblene. Sammen skaper vi tusenvis av gode handleopplevelser hver dag.

Du vil tilhøre IKEA Service Office på Billingstad, og være del av et team som jobber ut mot varehusene og kundesenteret. Det vil være noe reisevirksomhet i stillingen, både i Oslo og ut til varehusene. Arbeidssted vil være både på varehusene, kundesenteret, Service Office og hjemmekontor. Det vil være både fysisk møter og teamsmøter. Arbeidshverdagen vil være mangfoldig, spennende og variert.I IKEA har vi flere år jobbet systematisk med å øke nærværet for å sikre en god arbeidshverdag for våre ansatte og sikre de best mulige kundeopplevelsene. Nå går vi ett skritt videre for å styrke lederne i arbeidet, så de gjennom en god dialog med sine medarbeidere kan forebygge fravær og håndtere allerede oppstått fravær med trygghet i rollen sin som leder. Nå trenger vi deg som kan stå sammen med lederne i dette arbeidet, og bidra med din fagkompetanse i dette viktige arbeidet. Til høsten etablerer vi et sykefraværsteam, og vi håper du vil være en av våre to nye kollegaer innenfor dette fagfeltet.

Som Health & Wellbeing Leader vil du ha ansvar for:
• fungere som rådgiver og støttespiller for ledere i sykefraværsoppfølging
• implementere arbeidsmetodikk knyttet til sykefraværsoppfølging i IKEA
• være samtalepartner med NAV og BHT i enkeltsaker knyttet til langvarig sykefravær
• kartlegge og følge opp behov for opplæring hos operasjonell ledelse
• bidra med din fagkompetanse inn i det strategiske arbeidet med sykefraværsoppfølging

HVORFOR BØR VI VELGE DEG?

For å bli en av oss må du være deg selv. Også må du like å ta i et tak og jobbe sammen med andre. I tillegg ser vi i denne stillingen spesifikt etter deg som har:

• trives i rådgiverrollen, men samtidig vil delta direkte i dialogen med ledere og medarbeidere med din fagkompetanse
• har en solid erfaring med sykefraværsoppfølging, enten gjennom en HR-stilling, erfaring fra NAV, Bedriftshelsetjeneste eller liknende
• er godt kjent med arbeidsmiljøloven, gjeldende avtaleverk og NAV-systemet
• gjerne har ledererfaring selv, samt er god på å kommunisere med andre og bygge gode relasjoner
• har helsefaglig eller HR-relatert utdannelse, men relevant erfaring kan også kompensere for manglende utdanning

Hvorfor skal du velge oss?
Verden er i endring, det er vi også. Nå jobber vi med å bli enda mer tilgjengelig, slik at alle får en like god og inspirerende opplevelse uansett når, hvor eller hvordan de velger å handle hos oss. Dette trenger vi hjelp til, og har du lyst til å være med lover vi en ansvarlig og inkluderende arbeidsplass - med en verden av muligheter. I arbeidet med å realisere folks drømmehjem, jobber vi hele tiden målbevisst med at vårt miljøavtrykk skal være så positivt som mulig. I IKEA har vi ressurser til å gjøre en forskjell, og vi håper du vil bidra.