Passe au contenu principal

Open Sollicitatie | IKEA Delft Store

Delft, Netherlands - Explore le lieu Vente Temps Partiel

Description de poste

Heb je interesse in werken bij de winkel van IKEA in Delft en wil je wat meer weten of staat de vacature waar jij interesse in hebt op dit moment niet open? Stuur dan een open sollicitatie in waarbij je ons vertelt waarom IKEA je zo aanspreekt en wat je zoekt, dan nemen wij contact met je op om dit verder te bespreken. 

Over IKEA
IKEA is wereldleider op het gebied van woninginrichting en is trots op haar waarden en Zweedse cultuur. Bij IKEA werken enthousiaste collega’s die elke dag samen hard werken om hun klanten te verrassen en inspireren. Onze winkel in Delft is goed bereikbaar vanuit omliggende steden zoals Rotterdam, Den Haag en Leiden.

Ben jij  opzoek naar een baan en  ben je minimaal 12 uur per week beschikbaar? Bij IKEA in Delft zoeken we doorlopend nieuwe medewerkers voor verschillende afdelingen. Je werktijden zijn afhankelijk van de afdeling waar je gaat werken, van de vroege ochtend tot de late avond en er wordt ook in het weekend gewerkt.  Goed om te weten: als je werkt in de vroege ochtend, in de avond of tijdens het weekend ontvang je toeslagen van 50% tot 100% bovenop je salaris.Tijdens je werk leer je meer over IKEA en onze producten zodat jij onze klant kan helpen of zorgt dat de klant een prettige winkelervaring heeft.

Wat ga je doen?
Bij IKEA Delft kun je werken op verschillende afdelingen: Logistiek, de Horeca, als verkoopmedewerker in de winkel of als medewerker bij de klantenservice.

Wat kan jij van IKEA verwachten?

  • Een gezellig team met leuke collega’s.
  • Een goed salaris (LET OP, ben je nog geen 18 jaar, dan verdien je het jeugdloon)  en daarnaast ontvang je leuke extra’s zoals toeslagen op vroege ochtenden, na 21:00 uur en op zon- en feestdagen die kunnen oplopen tot wel 100%, een 13e maand en 15% korting op je winkelaankopen!

Wie ben jij?
Wij vinden het dan belangrijk dat je gemotiveerd bent, graag samenwerkt en interesse hebt in woninginrichting. 

  • Je hebt een open houding en ook tijdens drukke momenten blijf jij altijd vriendelijk
  • Je snapt dat het bij IKEA vaak heel druk en hectisch is en dat het werk ook lichamelijk flink inspannend kan zijn. 
  • Je bent ondernemend, toont initiatief en pakt je verantwoordelijkheid. Zowel naar je collega's als naar de klant.
  • Je bent minimaal 18 jaar (ivm werktijden) , voor de logistieke afdeling is eigen vervoer (een auto, fiets of scooter) noodzakelijk omdat OV in de vroege ochtend of late avond niet toegankelijk is
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.
  • Je bent flexibel inzetbaar; zowel overdag als in het weekend en zowel in de ochtenden, middagen als avonden.

Beschikbaarheid
Bij IKEA staan klanten centraal. Onze klanten komen op diverse tijden, waaronder op de avonden, in de weekenden, op feestdagen en tijdens schoolvakanties. IKEA verwacht van jou dat jij er bent als onze klant er ook is, uiteraard in goed overleg.

Loopbaanmogelijkheden
Als jij groeit, groeit IKEA. Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor een loopbaan in een inspirerende werkomgeving binnen een internationale context. Een plek waar ondernemende mensen de ruimte krijgen om te doen waar ze het beste in zijn. Er zijn volop mogelijkheden om samen te groeien!

Interesse?
Zin om bij IKEA Delft aan de slag te gaan? Laat dan nu je CV en motivatie brief achter. .  

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatie procedure.

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Laura via 0650157594