Passe au contenu principal

Teamleider logistiek, IKEA Delft, full-time

Delft, Hollande-Méridionale - Explore le lieu Logistique & Chaine d’Approvisionnement Temps plein

Description de poste

Heb jij ervaring als manager, supervisor, leidinggevende of teamleider in logistiek, dan zijn wij op zoek naar jou! Als teamleider logistiek, bij IKEA noemen we dit goodsflow, geef je leiding aan en ondersteun je een team van maximaal 20 collega’s. Je coördineert en optimaliseert het goodsflow proces in de winkel. Daarmee zorg je voor de juiste beschikbaarheid van de producten voor de klant en een goede kwaliteit van het goodsflow proces in de winkel, voor de laagst mogelijke kosten.

IKEA Delft is momenteel op zoek naar een teamleider logistiek met focus op de avondploeg. Dit is wat we van je verwachten als teamleider:

  • Je geeft leiding aan het goods flow team
  • Je werkt actief aan de logistieke acties uit het business plan van de winkel, en implementeert deze in het goods flow proces (bijvoorbeeld acties t.b.v. het beperken van wachttijden, verminderen van kosten en het optimaliseren van de beschikbaarheid van onze producten)
  • Je bent verantwoordelijk voor het positief beïnvloeden van de kwaliteit van de producten, de merchandising en de winkelervaring van klanten in de winkel. Dit doe je door te zorgen dat de artikelen op tijd, onbeschadigd en volgens merchandising principes gevuld worden.
  • Je biedt ondersteuning bij het ontwikkelen van de vele talenten in het goods flow team om opvolging te garanderen.
  • Je draagt de IKEA waarden uit en draagt bij aan een sterke IKEA cultuur die collega’s inspireert om verwachtingen te overtreffen in de winkel en specifiek in het goods flow team.
  • Je zorgt dat het goods flow team werkt volgens interne IKEA voorschriften en lokale wetgeving met betrekking tot gezondheid, veiligheid en het milieu.
  • Je garandeert een efficiënte goederenstroom in de winkel door interne logistieke processen zo slim mogelijk te organiseren (bijvoorbeeld het lossen van vrachten, het bijvullen van verkooplocaties, het pakken van pallets uit onze interne buffer) en tevens samen te werken met de verkoopafdelingen om de lay-out van de winkel te optimaliseren.

Kwalificaties

Als teamleider kun je goed samenwerken, prioriteiten stellen, verantwoordelijkheden delegeren en feedback geven. Je ziet mogelijkheden om de manier van werken te verbeteren en handelt hier naar. Verder beschik je over:

  • Minimaal 3 jaar aantoonbare leidinggevende ervaring, zowel op operationeel als strategisch gebied
  • Werkervaring in een logistieke functie
  • Goede kennis van de Nederlandse én Engelse taal

Voor de teamleider functie vragen we flexibiliteit in werkuren. De ochtendploeg start om 05:00, de avondploeg werkt tot 01:00. Als teamleider kun je tussen deze uren ingezet worden.

Over IKEA

IKEA is wereldleider op het gebied van woninginrichting en is trots op haar waarden en Zweedse cultuur. Bij IKEA werken enthousiaste collega’s die elke dag samen hard werken om hun klanten te verrassen en inspireren.

Je ziet dingen een beetje anders. Wij ook. Bij IKEA vinden we dat we op ons best zijn wanneer we ook onszelf kunnen zijn. Wij vinden dat je waarden belangrijker zijn dan je CV. Kom samen met ons de dingen een beetje anders zien

Het gaat om een full-time.De standplaats is Delft, onze winkel is goed bereikbaar vanuit regio Den Haag en Rotterdam. Voor het werken in de vroege ochtend en late avond is eigen vervoer vereist. Naast een goed basissalaris, ontvang je toeslagen voor de vroege ochtend, late avond en weekenduren. Deze toeslagen kunnen oplopen tot 100%. Dit betekent dat je maandsalaris al snel oploopt tot 3500 - 4000 EUR bruto per maand. Overige arbeidsvoorwaarden zijn o.a. een goede pensioenregeling, 13e maand, vakantiegeld en 27 vakantiedagen bij een full-time dienstverband. 

Geïnteresseerd?

Solliciteer dan met motivatiebrief en CV via deze site. Sollicitaties zonder brief en/of CV, kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure worden sollicitanten voor indiensttreding gecontroleerd bij het frauderegister detailhandel.

Heb je vragen over de functie? Bel of app dan met onze recruiter Laura via 06-50157594.

Beschikbaarheid

Bij IKEA staan klanten centraal. Onze klanten komen op diverse tijden, waaronder op de avonden, in de weekenden, op feestdagen en tijdens schoolvakanties. IKEA verwacht van jou dat jij er bent als onze klant er ook is, uiteraard in goed overleg.

Loopbaanmogelijkheden
Als jij groeit, groeit IKEA. Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor een loopbaan in een inspirerende werkomgeving binnen een internationale context. Een plek waar ondernemende mensen de ruimte krijgen om te doen waar ze het beste in zijn. Er zijn volop mogelijkheden om samen te groeien!