Passe au contenu principal
0 Postes sauvegardés

Aucun poste n'a été sauvegardé

Nouvelle recherche

Recherche un poste

Parttime medewerker Recovery (Koopjeshoek) (12 uur)

Duiven, Gueldre Vente Temps partiel
Part Time

Description de poste

WIE JE BENT

Bouw jouw IKEA-carrière! En nee, dan hebben we het niet alleen over het bouwen van een PAX-kast. Maar ook het herstellen van verpakkingen en het verkopen van artikelen in de koopjeshoek.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
· Je zoekt een bijbaan voor een langere periode (minimaal 2 jaar), waarbij je wordt ingezet op doordeweekse avonden, weekenddagen en schoolvakanties. Deze zomer ben je ook beschikbaar om extra te werken.
· Je bent milieubewust en vindt het leuk om klantcontact te combineren met werk achter de schermen.
· Je bent communicatief sterk, commercieel en praktisch ingesteld.
· Je kunt goed prioriteiten stellen ook (juist!) als het heel erg druk is.
· Je beseft dat het werk fysiek vrij zwaar kan zijn en dat er op een hoog tempo gewerkt wordt.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Als medewerker Recovery (koopjeshoek) heb je de taak om zo veel mogelijk producten van IKEA te hergebruiken. Je neemt de geruilde goederen van de klantenservice in ontvangst en maakt deze weer geschikt voor de verkoop of de koopjeshoek. Aspecten als milieu staan hoog in het vaandel evenals het ‘ontdekken’ van mogelijke kwaliteitsproblemen in IKEA artikelen.

Je bent medeverantwoordelijk voor de productkwaliteit en het verwerken van de dagelijkse afdelingscijfers. Je deelt deze gegevens met het team zodat de dag prioriteiten duidelijk zijn.

Daarnaast ben je op de afdeling Recovery ook bezig met: het her-verpakken van producten of het opbouwen van meubelen voor de Koopjeshoek of Showroom en het analyseren van de retour gebrachte artikelen. Deze informatie verwerk je in ons computersysteem. Je hebt nauw contact met de verkoopafdelingen, controleert en verwerkt alle afschrijvingen en daarnaast verstrek je informatie over de producten aan klanten en verkoop je de producten in de Koopjeshoek. De werkzaamheden vergen de nodige fysieke lichamelijke inspanningen.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

Bij IKEA Duiven werken 450 enthousiaste collega’s die elke dag samen hard werken om onze klanten te verrassen en inspireren. Met al onze kennis en ervaring in de woninginrichting is dit de organisatie om aan jouw loopbaan te bouwen!

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
· Wij zijn trots op onze informele werksfeer waarin jouw mening telt. 
· Naast een goed uurloon ontvang je leuke extra’s zoals toeslagen in de weekenden en avonden die kunnen oplopen tot 100%, personeelsfeesten, een dertiende maand en personeelskorting.
· Wij bieden je oneindig veel ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden.

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief (je motivatiebrief voeg je toe in het uploadveld onder “Deel wat meer” op de sollicitatiepagina) in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen:
· Waarom wil je graag bij IKEA werken?
· Kun je aangeven waarom fysiek werk in combinatie met veel klantcontact je aanspreekt?
· Waarom past een baan waarbij je flexibel, op avonden en in het weekend werkt, goed bij je?

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!