Passe au contenu principal

Customer Support Specialist Social

Groningue, Groningue - Explore le lieu Vente Temps plein

Description de poste

WIE JE BENT

Volg jij social media op de voet? Ben je een echte verbinder? Ga jij ervoor zorgen dat onze klanten op de beste manier mogelijk geholpen worden én ruik je een verkoopkans op een kilometer afstand? Kom dan met je BILLY van de bank en solliciteer vandaag nog!

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, kan jij jezelf vinden in de volgende voorwaarden:
• Je weet (bijna) alles over social media en deelt de nodige informatie graag met je collega’s om te zorgen dat iedereen optimaal zijn/haar werk uit kan voeren.
• Je bent analytisch, houdt van cijfers en weet ze op de BESTÅ manier in te zetten.
• Je houdt je het liefst 24/7 bezig met home furnishing vraagstukken.
• Je hebt ervaring in klantcontact. Ervaring met coaching en/of training is nog beter.
• Je zit boordevol goede ideeën. Met jouw kritische blik kijk je altijd naar wat beter kan en durf je deze veranderingen ook bespreekbaar te maken en uit te voeren.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Als Specialist Social ben je medeverantwoordelijk voor het behandelen van alle vragen, opmerkingen en problemen die binnenkomen vanuit klanten via onze social media kanalen. Je hebt LACK aan saaie berichten en je verzint een woordgrap in een FRAKTA van een seconde.

Je start jouw werkweek met een uitleg over de door jou opgestelde doelen voor de komende week met de teamleiders. Je analyseert hoe de vorige week is verlopen en wat anders was dan andere weken. Hoe lopen de processen? Waar kunnen we verbeteren? Samen met de andere specialisten vul je de rapportages in die zorgen voor een analytisch overzicht om lering uit te trekken. Hierna heb je een coaching sessie met een nieuw Social teamlid; jij zorgt ervoor dat je nieuwe collega vol vertrouwen de werkzaamheden uit kan voeren. Vervolgens duik je de archieven in om de kwaliteit van de berichten van jouw teamleden te meten en je verwerkt de tips en tops voor de teamleiders. Aan de hand van deze metingen werk je in de middag de informatie op de kennisbank bij. Je eindigt je werkdag met een training over de nieuwe limited editions, waarin je je KRAGSTA bundelt met specialisten van andere afdelingen.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Ieder land waar IKEA gevestigd is, heeft een eigen Customer Support Center (CSC). Voor IKEA Nederland is het CSC gevestigd in Groningen. Het CSC is hét aanspreekpunt voor alle klanten die winkelen in onze webwinkel IKEA.nl of in één van onze 13 vestigingen. Onze service wordt verleend via verschillende contactmethoden waaronder telefoon, email en social media.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
• Een maandsalaris volgens schaal 7 van de IKEA cao. Daarnaast ontvang je in de weekenden en avonden toeslagen die kunnen oplopen tot 100% en bieden we je andere leuke extraatjes zoals een dertiende maand, (eventuele) bonus en personeelskorting. Niet SLÄKT toch!
• We bieden je een contract van 28-36 uur.
• We zijn trots op onze informele, inspirerende en open werksfeer waar ruimte is voor eigen initiatief en input: iedere mening telt.

Ben je enthousiast geworden en PAX jij deze kans? Upload dan je CV en motivatiebrief. Geef in jouw motivatiebrief in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen:
• Waarom ben jij de aangewezen persoon voor de functie als Social Specialist?
• Waaruit blijkt dat jij affiniteit hebt met social media?
• Wat vind jij van de Facebookpagina van IKEA Nederland? Neem PLATSA achter je bureau, analyseer de klantvragen en zet jouw bevindingen in een rapportage die je richt aan de Social teamleiders. Maak ons gek!

Wat verder belangrijk is:
• Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel kan onderdeel van de sollicitatieprocedure.
• Een gedragsvoorspellende vragenlijst kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.
• We behouden ons het recht voor om de vacature eerder te sluiten dan de genoemde sluitingsdatum of deze langer open te stellen.