Passe au contenu principal

Online verkoopmedewerker keukens

Groningue, Groningue - Explore le lieu Vente Temps partiel

Description de posteJij hebt hart voor inrichting, al helemaal op het gebied van keukens. Van de beste plek voor de gootsteen tot het perfecte aanrechtblad, jij weet precies wat onze klanten willen. En je helpt ze op afstand via schermdelen met het samenstellen van hun keuken. Als online verkoopmedewerker keukens werk je bij IKEA 28 tot 32 uur per week. Dat kunnen weekenden, ochtenden of avonden zijn. En als kers op de taart kom je ook nog eens terecht in een tof team.

EEN WERKPLEK WAAR JE JE THUIS VOELT
Jouw werk is mensen gelukkig maken. Daar word je zelf toch ook gelukkig van? Een keuken is niet alleen een grote aankoop, maar ook een emotionele. Het is niet voor niets het hart van het huis. Tijdens de online klantafspraken vraag je door en achterhaalt precies wat de klant nodig heeft. Zo ontwerp je een echte droomkeuken die hun verwachtingen overtreft.

Je houdt er ook rekening mee dat een keuken wel even moet meegaan. Je adviseert jouw klanten over duurzame materialen en zorgt dat zij in de toekomst nog steeds gelukkig zijn met hun keuken. Samen met de klant weet jij elk onderdeeltje te vinden om hun keuken compleet te maken. Wat je verder gaat doen:

• uitwerken van keukenplannen en offertes.
• controleren van plannen en offertes van je collega’s.
• onderhouden van contact met klanten, collega’s en leveranciers.

DIT IS IKEA
Kan je het je voorstellen? IKEA is ooit begonnen als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. En ondertussen te vinden in 63 landen met een uniek assortiment. Met trots! Het liefst zijn alle 6.000 collega’s in Nederland de hele dag bezig met het overtreffen van alle klantverwachtingen. Sterker nog, we gaan nog veel verder dan dat. Het is ons doel dat ons bedrijf een positieve (duurzame) verandering realiseert in de samenleving. Daarom zeggen we ook: “We hebben een passie voor het dagelijks leven thuis. We willen een beter dagelijks leven mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen.”

Op alle afdelingen binnen IKEA proef je de Zweedse cultuur direct wanneer je binnenloopt. We groeien samen: jij als persoon én professional met je team.

Ons team bestaat uit 24 online verkoopmedewerkers keukens waarvan je veel kan leren. En op hun beurt leren zij ook weer van jou. Zo ontwikkel je niet alleen jezelf, maar ook je team. Ook bieden we je de mogelijkheid om voor de helft thuis te werken.

DIT BEN JIJ
Je beschikt over een goede dosis cijfermatig en ruimtelijk inzicht. Met de maten die klanten doorgeven weet jij een passende keuken neer te zetten in elke zin van het woord. Een rekenfoutje pik jij er dus zo uit. Je houdt jouw eigen portefeuille met klanten bij en zorgt voor de administratieve afhandeling. Wat je nog meer nodig hebt:

• mbo-werk- en -denkniveau.
• een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal.
• weinig of veel werkervaring: het maakt ons niet uit, als je alles maar wilt leren.

GOED VOOR ONZE AARDE EN VOOR JOU
Wat we vandaag doen, gaan we morgen weer iets beter doen. Want samen zorgen we voor de mens en het milieu. En IKEA zorgt ondertussen ook goed voor jou. Start als online verkoopmedewerker keukens en krijg:

• Als je 21 jaar of ouder bent, verdien je €11.58.
• Een extra toeslag bovenop het basissalaris van minimaal 25% en maximaal 100% voor werken in de avond of het weekend.
• een dertiende maand, 8% vakantiegeld en een bonusregeling.
• 15% personeelskorting bij alle IKEA-winkels in Nederland.
• de reiskosten voor het openbaar vervoer volledig vergoed. Reis je toch met de auto? Dan krijg je een tegemoetkoming voor de gemaakte reiskosten.
• eten tegen inkoopprijs in het personeelsrestaurant.

Met kleine stappen een groot verschil
Maak deel uit van een inspirerende, plezierige en snel ontwikkelende omgeving. Solliciteer naar je nieuwe bijbaan. Daarna:
1. bellen we je binnen 3 werkdagen voor een korte kennismaking.
2. heb je een kennismakingsgesprek met een van de teamleiders van het RCMP in Groningen.
3. hoor je binnen 3 dagen of je bent aangenomen!

Heb je nog vragen? Over de vacature of de sollicitatieprocedure? Laat het Marija Nisevic, recruiter weten via 06-58961779 of marija.nisevic@ingka.ikea.com. Wij kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen in onze IKEA work family.