Passe au contenu principal
0 Postes sauvegardés

Aucun poste n'a été sauvegardé

Nouvelle recherche

Recherche un poste

People & Culture (HR) stage (minimaal 5 maanden)

Haarlem, Hollande-Septentrionale People & Ressources Humaines Intern
Part Time

Description de poste

WIE JE BENT

Ben jij op zoek naar een uitdagende en dynamische stage op het gebied van Human Resources waar geen dag hetzelfde is? Werk jij graag samen in een team? Vind jij het leuk om allerlei vragen te beantwoorden van medewerkers en teammanagers en schakel je makkelijk tussen verschillende werkzaamheden? Lees dan vooral verder!
Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
- Je zit in je tweede of derde jaar van je hbo-opleiding in de richting van HRM;
- Je bent vanaf september 2020 beschikbaar voor een periode van vijf maanden en minimaal 32 uur per week;
- Je werkt graag in een dynamisch en drukke omgeving waar geen dag hetzelfde is;
- Je bent een enthousiast persoon, initiatiefrijk en analytisch ingesteld;
- Je bent leergierig en in staat theorie te koppelen aan de praktijk.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Als HR-stagiair(e) kan je ervaren hoe het is om bij een bedrijf als IKEA te werken. Je bent werkzaam op de afdeling People & Culture van IKEA Haarlem. De afdeling bestaat uit een P&C manager en twee P&C adviseurs. Samen met hen ondersteun je de medewerkers en teammanagers in de HR-gerelateerde taken en bescherm je de unieke IKEA-cultuur.

Hoe je dag er uit kan zien: je start je werkdag met het beantwoorden van verschillende vragen van teammanagers en medewerkers via je mailbox en daarnaast verwerk je een aantal administratieve werkzaamheden. Na de koffiepauze staat een People & Culture overleg gepland. Hierin worden de vacatures, het verzuim en andere bijzonderheden besproken van de verschillende afdelingen. Na de lunch met jouw collega’s neem je de lijst met nieuwe sollicitanten door en houd je een aantal telefonische screenings. De middag besteed je aan een door jou gekozen project. Je sluit de dag af met het verwerken van het ziekteverzuim. Aan het einde van de dag ga je met een voldaan gevoel naar huis.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je onder andere het volgende van ons verwachten:
Een stagevergoeding van €340 per maand bij een fulltime stageweek;
Een informele en open werksfeer;
Een plek waar jouw ontwikkeling telt.

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Solliciteer dan via onze website. Wat wij van je nodig hebben;
- CV
- Motivatiebrief

Wij kijken uit naar je sollicitatie!