Passe au contenu principal

HR stagiaire

Son, Brabant-Septentrional - Explore le lieu People & Ressources Humaines Intern

Description de poste

Wie je bent

Ben jij op zoek naar een uitdagende en dynamische stage op het gebied van Human Resources waar geen dag hetzelfde is? Werk jij graag samen in een team? Vind jij het leuk om allerlei vragen te beantwoorden van medewerkers en teammanagers en schakel je makkelijk tussen verschillende werkzaamheden? Lees dan vooral verder!

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:

-Je studeert een relevante HBO- of WO-opleiding (in de richting van HRM)
-Je zoekt een stage voor het liefst een jaar vanaf februari 2022
-Je werkt graag in een dynamisch en drukke omgeving waar geen dag hetzelfde is
-Je bent een enthousiast persoon, initiatiefrijk en analytisch ingesteld
-Je bent leergierig en in staat theorie te koppelen aan de praktijk
-Je ziet verbeterpunten en mogelijkheden om deze door te kunnen voeren
-Je pakt jouw verantwoordelijkheid, als eigenaar van een rol binnen het team

Wat je dagelijkse werkzaamheden zullen zijn

Bij IKEA noemen we HR, People & Culture (P&C). Als stagiair(e) kan je ervaren hoe het is om bij een groot bedrijf als IKEA te werken. Je bent werkzaam op de afdeling P&C van IKEA Eindhoven. Samen met de P&C manager en 3 P&C generalisten ondersteun je de medewerkers en teammanagers in de HR-gerelateerde taken.

Hoe je dag er uit zou kunnen zien: je start je werkdag met het beantwoorden van verschillende vragen van team managers en medewerkers via de HR mailbox. Na de koffiepauze staat een P&C overleg gepland. Hierin worden de vacatures, het verzuim en andere bijzonderheden besproken van de verschillende afdelingen. Aan het einde van de ochtend staan diverse sollicitatiegesprekken gepland waaraan jij deelneemt. Na de lunch met jouw collega’s, vraagt de P&C manager of jij wilt meedenken over een HR vraagstuk m.b.t. ontwikkeling van medewerkers. De rest van de middag besteed je aan de werving en selectie van vakantiekrachten (een belangrijk project waar jij je veel mee bezig zult gaan houden)

Belangrijk om te weten is dat je volop de ruimte krijgt om je stage in te vullen naar jouw eigen interesses. Er zijn veel mogelijkheden binnen onze P&C afdeling om je te ontwikkelen in specifieke HRM thema’s, zolang jij hier het initiatief voor neemt. Tevens ga jij aan het einde van jouw stage op zoek naar jouw opvolger.

Ons team binnen Ikea

Kan je het je voorstellen? IKEA is ooit begonnen als klein postorderbedrijf in Älmhult, een Zweeds dorp op het platteland. En ondertussen zijn we te vinden in 63 landen met een uniek assortiment. Met trots! Het liefst zijn we de hele dag bezig met het overtreffen van alle klantverwachtingen. Sterker nog, we gaan nog veel verder dan dat. Het is ons doel dat ons bedrijf een positieve (duurzame) verandering realiseert in de samenleving. Daarom zeggen we ook: “We hebben een passie voor het dagelijks leven thuis. We willen een beter dagelijks leven mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. Onze 6.000 talenten in Nederland dragen bij aan deze visie. Bij IKEA hebben we respect voor elkaar en vieren we verschillen. We zijn trots op onze Zweedse cultuur en staan tegelijk open voor ieders unieke persoonlijke achtergrond. Dit zie je terug in onze inclusieve regelingen. Zo hebben we in elke winkel een stilte/gebedsruimte en mag je de in Nederland erkende algemene feestdagen met niet christelijke feestdagen ruilen. Ook bieden we aanvullend geboorteverlof aan voor beide ouders, ongeacht je gezinssamenstelling en speciaal verlof voor medewerkers die in transitie gaan.

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
-Ruimte voor eigen initiatieven en goede ideeën
-Een bruto stagevergoeding van €340 per maand (op basis van 36 uur)
-Goede ondersteuning en support zodat je veel kunt leren
-Een onvergetelijke tijd!

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief aan waarom jij de geschikte kandidaat bent.

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatie procedure.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!