Passe au contenu principal
0 Postes sauvegardés

Aucun poste n'a été sauvegardé

Nouvelle recherche

Recherche un poste

Henvendelser fra jobkonsulenter vedr. praktikforløb

Taastrup, Hovedstaden Vente Temps partiel
Part Time

Description de poste

HVEM ER DU?

Hos IKEA har vi passion for udvikling af mennesker - Derfor tilbyder vi muligheden for at ansøge om et praktikforløb i et af vores varehuse. Hvert år hjælper vores varehuse bl.a. studerende, ledige og personer med særlige behov med et relevant praktikforløb. Vi forsøger at hjælpe så mange, som er os muligt. Men for samtidigt at sikre vores praktikanter et forløb med indhold, vil det være begrænset hvor mange vi kan tilbyde en plads. Derfor vil du kunne opleve at få et afslag, selvom din borger kunne være en rigtig god praktikant hos os. Vi indgår løbende praktikaftaler med mange forskellige formål. Formålet med den enkeltes praktikforløb kan være vurdering af arbejdsevne, jobsøgende/ledig, erhvervs-/skolepraktik, uddannelse og henblik på fleksjob. Deres baggrund kan være mangeartet, det vigtigste er, at de som person har lyst til at møde vores kunder og kollegaer med et smil og godt humør. De skal trives i en travl hverdag med mange mennesker omkring sig og være beredt på til tider fysisk arbejde.
For at skabe den bedste oplevelse for både borger og IKEA, samt sikre faglig og personlig udvikling, skal de som udgangspunkt kunne:
- Indgå i en praktikperiode på min. 4 uger af min. 25 timer pr. uge, eller 13 uger af min. 8 timer pr. uge
- Deltage i de daglige opgaver i varehuset blandt vores mange kunder og kollegaer
- Udføre en arbejdsdag stående og gående (særlige hensyn kan tages i nogle afdelinger)
- Fremvise ren straffeattest.

EN DAG I DIT LIV HOS OS

Vi tilbyder praktik i et bredt udvalg af funktioner og afdelinger. Vores primære funktioner er Kundeservice, Salg, IKEA Food og Logistik. Vores fornemmeste opgave er at overstige kundernes forventninger til god service og betjening.

Kundeservice: Her har vi altid kunden for øje, hvad end vi står i kassen, vareudlevering eller returafdelingen. Vi har dagligt dialog med mange forskellige kunder, hvortil vi sørger for, at alle kunder får en god oplevelse og forlader varehuset med et smil på læben.

Salg: Vi er fordelt på tre overordnede områder; Møbeludstilling, boligtilbehør og ta´selv lageret. Fælles for alle tre områder er, at vi guider og rådgiver vores kunder, så de kommer hjem med lige præcis det produkt, der gør deres hverdag bedre.

IKEA Food: Maden i IKEA skal være af god kvalitet. Vi sætter derfor en ære i, at maden der serveres i vores restaurant og bistro, altid opleves som inspirerende og lækker – og til en overkommelig pris. I vores hverdag møder vi kunderne i kassen eller ved serveringsområdet, vi tilbereder både varme og kolde retter og sørger for, at der altid er rent service til vores mange kunder.

Logistik: Vi møder i nattetimerne og arbejder til varehuset åbner. Vi sørger for at få fyldt de mange varer op således, at varehuset er flot og velopfyldt når vores kunder kommer og handler hos os. Vi arbejder i højt tempo og altid med den stramme deadline, at varehuset åbner.

Herudover har vi funktionen Communication & interior design, hvor teamets primære opgaver består af at præsentere og kommunikere IKEAs funktionelle, veldesignede, og prisvenlige boligindretningsløsninger. Dagligdagen er præget af højt tempo, kreativitet og praktiske opgaver.

VORES TEAM I IKEA

Hos IKEA bygger vi på et stærkt fællesskab, hvor vi støtter og løfter i flok. Sammen laver vi et forløb der matcher både jeres og vores forventninger. Vi holder løbende opfølgning for at tilsikre en stabil udvikling i praktikforløbet.

ØVRIGE INFORMATIONER

I ansøgningsprocessen skal du besvare en række spørgsmål omkring formål, varighed etc., det er derfor ikke nødvendigt at skrive en ansøgning.
Vi gennemgår løbende alle indkommende ansøgninger og bestræber os på at svare hurtigst muligt, men da vi oplever stor interesse, kan der forekomme længere svartid.