Passe au contenu principal

Salgselev til IKEA Taastrup, 37 timer

Taastrup, Hovedstaden - Explore le lieu Vente Temps plein

Description de poste

HVEM ER DU?

Som vores nye salgselev hos IKEA Taastrup brænder du for at rådgive kunder og inspirere dem til nye løsninger. Du tør tage fat og har lyst til at udvikle og udfordre dig selv. Det 2-årige uddannelsesforløb veksler mellem skoleforløb og praktikker i varehuset. I varehuset kommer du til at arbejde i forskellige afdelinger, og du vil bl.a. blive oplært i vores sortiment, optimering af salg, salgsstyring og kundeservice.

For at komme i betragtning forventer vi, at du:
• Har en adgangsgivende uddannelse som fx EUD Business, EUX Business, HHX, STX*, HF*, HTX* (*Inkl. EUS supplering) eller en realkompetence vurdering
• Er udadvendt og motiveres af at arbejde med salg samt skabe gode kundeoplevelser
• Selvstændigt kan prioritere dine opgaver i en travl og omskiftelig hverdag
• Har ordenssans samt passion for møbler og boligindretning.

EN DAG I DIT LIV HOS OS

Din elevtid foregår primært i varehuset, hvor du i hverdagen veksler mellem at sikre en rydelig og salgsoptimeret afdeling samt at rådgive og vejlede kunder i vores store sortiment.

Dine opgaver bliver primært at:
• Guide, rådgive og inspirere dine kunder ud fra deres behov og ønsker
• Sikre synlige priser og købsguider på alle varer, så kundernes købsproces bliver så let som muligt
• Bidrage til vores fælles salgsmål og sikre egne ansvarsområder i afdelingen
• Benytte konceptstyring, salgsstyring og salgsteknikker i praksis.

Derudover vil der i løbet af din elevtid være fire skoleophold af to ugers varighed, hvor du er væk hjemmefra. Skoleopholdene foregår på Aars Erhvervsskole, hvor du bor og opholder dig i de uger, du er afsted. Her udfordres du i den teoretiske del af uddannelsen til salgsassistent. Samtidig lærer du andre elever fra hele landet at kende og får et stærkt sammenhold på tværs af IKEAs varehuse.

VORES TEAM I IKEA

I varehuset bliver du en del af et team af både fuldtids- og deltidsmedarbejdere. Vi har et rigtig godt sammenhold, hvor vi bakker hinanden op og løfter i flok. Vi har alle stort fokus på salg og service, for at skabe de bedste kundeoplevelser. Hos IKEA har du uendelige muligheder for at udvikle dig også efter din elevuddannelse.

HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR HJÆLP? LAD OS TALE MED HINANDEN!

For at blive elev i IKEA behøver du ikke at skrive en ansøgning. Send os dit CV og svar på vores spørgsmål, så er du allerede i betragtning! Til information foregår 1. samtale som et videointerview, hvor du filmer dig selv, mens du besvarer en række spørgsmål. Herefter afholdes 2. samtale enten som et gruppeinterview eller almindelige samtaler.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til recruitment.pc.dk@ikea.com – vi vil gøre vores bedste for at svare dig indenfor 48 timer. Vi gør i øvrigt opmærksom på, at vi udelukkende modtager ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

ØVRIGE INFORMATIONER

• Stillingen er på 37 timer pr. uge i gennemsnit inden for tidsrummet kl. 9.00-21.00 alle ugens dage
• Du arbejder primært i dagtimerne, men skal forvente at arbejde 2 aftener i ugen samt hver 2. weekend både lørdag og søndag
• Løn efter HK’s butiksoverenskomst
• Vi har diverse personalegoder, herunder; Pensionsordning, helbredsforsikring, massageordning, kantineordning, personalerabat, rabatordninger med samarbejdspartnere, årsgave og bonusordning etc.
• Opstart pr. 1/9-2021