Passe au contenu principal

Studentermedhjælper til IKEA's Juridiske afdeling, IKEA Taastrup (hovedkontor)

Taastrup, Hovedstaden - Explore le lieu Légal & Gouvernance Temps partiel

Description de poste

Hvem er du?

Vores juridiske afdeling er på udkig efter en studentermedhjælper, der ønsker at arbejde med Forbrugerretlige problemstillinger og gider at fordybe dig i vores kundeklager. Du er drevet af nysgerrighed og ønsker at give den bedste kundeoplevelse inden for de juridiske rammer. Du har et højt juridisk niveau og kan formulere komplekse juridiske problemstillinger til resten af organisationen på en nem og forståelig måde. Du er struktureret og går meget op i, at overholde deadlines. Du har en løsningsorienteret og kommerciel tankegang. Du er en samarbejdspartner til organisationen, som arbejder godt på tværs af organisationen; fra vores butikker til vores nationale- og globale organisation. Du er en god kommunikator og bygger stærke relationer til et mangfoldigt team, og du inspirerer og motiverer dem, du arbejder sammen med.

For at have succes i rollen, har du:
• Kendskab til reglerne i Købeloven, Aftaleloven og andre relevante forbrugerretlige retsområder.
• En god og forståelig skriftlig kommunikationsevne, både på dansk og engelsk.
• En struktureret og velorganiseret må at arbejde på.

Vi forestiller os at du er på dit sidste år af bacheloren eller starten af kandidaten (Stud.merc.(jur.) eller Stud.HA(Jur.)).

Dine ansvarsområder

Som juridisk studentermedhjælper er du ansvarlig for håndtering af kundeklager. Vores kundesupport prøver altid at finde en god løsning med vores kunder, men der kan være situationer, hvor vi ikke kan komme til enighed og kunden ønsker at indsende sin klage til en klagemyndighed. Det er her du kommer i spil.

Du kommer bl.a. til at:
• Samarbejde med kollegaer i vores kundesupport for at forstå sagens forløb.
• Supportere kollegaerne med juridisk viden indenfor det forbrugerretlige felt i konkrete sager.
• Udarbejde svar til klagemyndigheder såsom Byggeriets Ankenævn, Mæglingsteamet for Forbrugerklager og Forbrugerklagenævnet.
• Bidrage til beslutninger som juridisk og kommercielt giver bedst mening for forretningen.
• Bidrage til overvågning af ændringer til Forbrugerretlig lovgivning.

Der vil med tiden være en mulighed for at arbejde med andre juridiske områder såsom M&A, selskabsret, markedsføringsret og vores Franchise setup. Din daglige leder vil løbende vurdere dette med dig.

Sammen som et team

Du er som juridisk studentermedhjælper en del af vores Legal & Governance team. Teamet er en del af CFO-funktionen og supporterer relevante stakeholders på tværs af hele organisationen med juridiske rådgivning. Du vil referere til vores Legal Manager.

Vi tilbyder en arbejdsplads med stærke værdier og gode udviklingsmuligheder med ligefremme mennesker og et godt fællesskab. Du bliver en del af en organisation, der er i en rivende vækst, hvor visioner, udvikling, menneskelige værdier og det at tage ansvar går hånd i hånd.

Arbejdspladsen vil være på Service Office, IKEAs danske hovedkontor, i Taastrup (Varehuset).

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Lad os tale med hinanden!

Du er velkommen til at kontakte Legal Manager, Marko Mikic på mobil 25195452 eller på marko.mikic@ingka.ikea.com ved spørgsmål omkring stillingen. Har du spørgsmål til selve rekrutteringsprocessen, så kontakt Senior Recruiter, Mette Forsberg på mette.forsberg@ingka.ikea.com.
Vi modtager udelukkende ansøgninger via vores rekrutteringssystem og ikke via e-mail.

ANDEN INFORMATION

• Stillingen er timelønnet og det forventes, at du arbejder mellem 10 og 15 timer om ugen. Arbejdstid mellem 8-16 på hverdage men vi er fleksible og du kan også arbejde hjemmefra efter aftale med din daglige leder.
• Løn indenfor IKEA’s lønpolitik baseret på dine kompetencer og inklusive pension.
• Vi har forskellige fordele såsom: Sygesikring, massage, kantine, personalerabat, rabatklub med eksterne samarbejdspartnere, årsgave, bonus mm.
• Startdato: 1. oktober 2022, gerne før.

Vi har en løbende samtaleproces og forbeholder os retten til at lukke jobbet, når vi har fået nok kvalificerede kandidater.