Passe au contenu principal

Bijbaan: Verkoopmedewerker Sales (12 uur)

Utrecht, Utrecht - Explore le lieu Vente Temps partiel

Description de poste

WIE JE BENT

Wat een glimlach al niet met je kan doen; jij weet er alles van! Je voelt je in je commerciële element als je klanten vakkundig helpt.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
- Je bent klantgericht: je hebt een open en vriendelijke uitstraling en je voelt goed aan hoe een klant benaderd wil worden;
- Je stapt makkelijk op onze klanten af, bent ondernemend en hebt commercieel inzicht;
- Je bent zelfstandig en je hebt het vermogen makkelijk te schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en houdt daarbij de klant in focus;
- Je zoekt een bijbaan voor langere tijd. Je gaat 12 uur per week werken en bent flexibel inzetbaar op doordeweekse avonden, weekenddagen en schoolvakanties.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN

Als verkoopmedewerker ben je het gezicht van IKEA Utrecht; samen met je collega’s zorg je ervoor dat je afdeling netjes en commercieel is en help je klanten om hun dromen op het gebied van wooninrichting waar te maken.  

Hoe je dag eruit zou kunnen zien: Je begint vanavond om 17 uur. Bij het oplopen van de afdeling, zie je dat klanten bij de banken verschillende sierkussens hebben uitgeprobeerd. Je legt de kussen weer op hun plek, zodat het voor de volgende klant weer goed ligt. Je zag dat er een sierkussen zonder prijskaartje was en maakt deze even, zodat de klanten precies kunnen zien hoeveel het kost en waar het ligt. In je ooghoek zie je een klant bij de salontafels en daar loop je gelijk heen om te vragen waarmee je kan helpen. De hele avond loopt lekker, je kan veel klanten aanspreken en helpen met de juiste oplossing en tussendoor is het ook gelukt om de afdeling netjes te houden. Om 21 uur ben je bijna klaar, nog snel even het karton van een lege pallet die morgen bijgevuld gaat worden weghalen en je kunt naar huis.

ONS TEAM BINNEN IKEA

Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

Bij IKEA Utrecht werken 450 enthousiaste collega’s die samen zorgen voor een ultieme klantervaring. Wij zijn er trots op dat we sinds de verbouwing van 2014 de grootste vestiging van Nederland zijn. Een verbouwing waarbij we van 20.000m2 naar 40.000m2 zijn gegaan en de velden van de voetbalclub Faya Lobi op het dak van de parkeergarage zijn geplaatst

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
-Een aantrekkelijk salaris. Als je 21 jaar of ouder bent, verdien je €11,18 per uur. Op doordeweekse avonden na 19:00 uur is je uurloon door de geldende toeslag €16.77 per uur en op de zaterdagavond na 19:00 uur en de gehele zondag wordt dit zelfs €22,36 per uur. (Deze bedragen zijn bruto per uur)
-8% vakantiegeld in mei
- 8,33% (vaste 13e maand !) in december
-Volledige vergoeding voor reizen met het OV tijdens het woon-werk verkeer
-Een leuke, uitdagende functie in een gezellig team met leuke collega’s
-Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt!

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Solliciteer dan via deze website. Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen;
- Waarom past een baan van 12 uur bij jou?
- Wat spreekt jou aan in deze vacature bij Sales?
- Kun je aangeven waaruit blijkt dat jij klantgericht bent?

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!