Passe au contenu principal

Teammanager in opleiding Customer Relations

Utrecht, Utrecht - Explore le lieu Relations Client Temps plein

Description de poste

WIE JE BENT

Teammanager Customer Relations in opleiding

Je hebt de ambitie om door te groeien naar een leidinggevende functie, maar hebt nog niet de juiste ervaring. Je begrijpt dat je eerst het vak en IKEA moet leren kennen waarbij jij je vervolgens met de juiste begeleiding kan ontwikkelen tot teammanager.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
• Je bent bezig met afstuderen dan wel net afgestudeerd aan een HBO-opleiding of toe aan een nieuwe stap in je carrière;
• Je hebt aantoonbare affiniteit met leidinggeven en bent hier al succesvol in geweest (bijvoorbeeld bij een studentenvereniging, sportclub of in een bijbaan);
• Je bent bereid om te werken als de klant je nodig heeft dus ook tijdens koopavonden, in weekenden en op feestdagen;
• Je wil werken in een organisatie waarin saamhorigheid & gelijkheid voorop staat en waar je ook je handen uit de mouwen wil steken;
• Je bent zeer klant- en servicegericht;
• Je houdt ervan om te werken in een hectische operationele omgeving waar geen enkele dag hetzelfde is en bent in staat om overzicht te houden;
• Je bent een teamspeler en durft verantwoordelijkheid te geven en te nemen;
• Je houdt er niet van om in een gespreid bedje terecht te komen.

EEN DAG MET ONS IN JOUW LEVEN

Je start op de werkvloer, hier leer je IKEA en de verschillende afdelingen kennen. De afdeling Customer Relations bestaat o.a. uit de kassalijn, de klantenservice en het fulfilment proces. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor een goede winkelervaring van onze klanten. Je krijgt een eigen team met medewerkers, steeds meer verantwoordelijkheden en volgt het interne opleidingsprogramma, zodat jij je kan ontwikkelen tot leidinggevende.

Je hebt een vroege dienst dus je begint vandaag om 8:00 uur. Je bent vandaag de dagverantwoordelijke fulfilment dus op kantoor bekijk je de planning van de dag en bepaal je samen met de customer relations dagmanager hoe jullie de dag gaan inrichten. Om 10:00 uur gaat de winkel open en komen de eerste klanten hun online orders ophalen. Je zorgt dat de online orders klaar staan voor 9:30 en om 9:55 kom je met alle medewerkers even bij elkaar om de dag door te nemen en vertel je waar vandaag extra focus ligt. De ochtend verloopt soepel en dat geeft je de mogelijkheid om op de werkvloer korte coach gesprekken te houden met medewerkers uit je team. In de middag voer je samen met een van de teammanagers een voortgangsgesprek met één van de medewerkers. Na een fijn gesprek bekijk je nog even het nieuwe rooster dat is opgeleverd door de planner en doe je hier en daar wat wijzigingen. Na een drukke maar gezellige dag ga je om 17:00 uur met een voldaan gevoel naar huis.Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Klik hier voor meer informatie over onze werkcultuur, waarden en hoe wij onze visie werkelijkheid maken.

Elke IKEA store is een organisatie op zich. Bij IKEA Utrecht werken 450 enthousiaste collega’s die samen zorgen voor een ultieme klantervaring. Wij zijn er trots op dat we sinds de verbouwing van 2014 de grootste vestiging van Nederland zijn. Een verbouwing waarbij we van 20000m2 naar 40000m2 zijn gegaan en de velden van de voetbalclub Faya Lobi op het dak van de parkeergarage zijn geplaatst!

WAT VERDER BELANGRIJK IS

Als je in deze functie bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:


Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Een startsalaris van ongeveer 2100€ per maand aangevuld met o.a. avond- en weekendtoeslagen, vakantietoeslag, een dertiende maand, personeelskorting en een eventuele jaarlijkse bonus. Voor een Teammanager is het startsalaris 2400€ per maand.

-Je hebt zelf de leiding over je ontwikkeling wij zullen je de handvatten geven om binnen een jaar klaar te zijn om een functie als teammanager te bekleden.
-Interne (digitale) opleidingen op maat gemaakt afhankelijke van jou ontwikkel doelen.
-Een mentor die je helpt met het leren kennen van IKEA en je de goede richting in helpt en een coacht die je helpt om door te kunnen groeien door je uit te dagen
-Een fijne werkomgeving waarin mensen en ontwikkeling centraal staan en we elkaar uitdagen bestaande oplossingen/routines te verbeteren om met als doel de beste te zijn.


Om te ontdekken wat de collega’s van IKEA drijft; klik op de link UPPDRAG bovenaan de pagina (naast het IKEA logo).

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze functie? Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief (je motivatiebrief voeg je toe in het uploadveld onder “Deel wat meer” op de sollicitatiepagina) in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen:
- Welke leiderschapskwaliteiten dicht jij jezelf toe?
- Welke IKEA waarden passen het best bij jou en waarom?
- Op welk gebied zou je jezelf verder willen ontwikkelen?

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!